ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καταγγελία Π.Λαφαζάνη: «ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ παίζουν βρώμικο παιχνίδι στα θέματα των τηλεοπτικών αδειών και του ΕΣΡ»

Καταγγελία Π.Λαφαζάνη: «ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ παίζουν βρώμικο παιχνίδι στα θέματα των τηλεοπτικών αδειών και του ΕΣΡ»

Ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολίασε σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ ότι πρόκειται για ένα άθλιο, άνευ αρχών, ιδιοτελές παιχνίδι και ότι «ο τόπος χρειάζεται μια βαθιά δημοκρατική και ριζοσπαστική αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο».

«Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και του ΕΣΡ εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό βατερλό για την κυβέρνηση Τσίπρα- Παππά και σε μια διαδικασία διασυρμού για τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τις οποίες αποκαλύφθηκε ακόμα περισσότερο η βαθύτατα συντηρητική του μετάλλαξη» αναφέρει ο Παν. Λαφαζάνης, σημειώνοντας πως «μετά το ναυάγιο της κυβερνητικής πρότασης για τον Β. Πολύδωρα, ως πρόεδρο του ΕΣΡ, η κυβέρνηση, με συμμάχους το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, συνέχισε τον κατήφορο, προτείνοντας στη θέση του Προέδρου του ΕΣΡ τον “εκλεκτό” του Σαμαρά, παλαιά πρόταση του Β. Μεϊμαράκη, διαχειριστή του “μαύρου” στη μετά ΕΡΤ εποχή και διατελέσαντα αναπληρωτή διευθύνοντα Σύμβουλο της αλήστου μνήμης ΝΕΡΙΤ, Ροδόλφο Μορώνη».

Συνεχίζοντας ο γραμματέας της ΛΑΕ αναφέρεται στον «πάλαι- ποτέ κραταιό αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ», που «έχει καταντήσει νεομνημονιακό άθυρμα των πιο συντηρητικών και δεξιών δυνάμεων». Αυτήν την ώρα, η υπόθεση του ΕΣΡ και των τηλεοπτικών αδειών έχει καταντήσει ένα άθλιο παζάρι ανάμεσα στον νεομνημοναικό ΣΥΡΙΖΑ και τις παλαιομνημονιακές δυνάμεις, με στόχο την εξουσία και τα λάφυρα της και το μοίρασμα της τηλεοπτικής πίτας», τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ και κάνει λόγο για «άθλιο, άνευ αρχών, ιδιοτελές παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ», που «εξευτελίζει ακόμα περισσότερο ότι έχει απομείνει από τη Βουλή και τις λειτουργίες της και καταρρακώνει κάθε έννοια δημοκρατίας, ενώ μετατρέπει ανοικτά την πολιτική σε θεραπαινίδα συμφερόντων» προσθέτει και τονίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτήν την ώρα, ο τόπος χρειάζεται μια βαθιά δημοκρατική και ριζοσπαστική αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο, για ένα νέο τηλεοπτικό σκηνικό, χωρίς επιχειρηματικά συμφέροντα, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν κάθε μορφής δημοκρατικοί κοινωνικοί φορείς και συλλογικές κοινωνικές εκπροσωπήσεις και με μοναδικό στόχο την πιο πλατιά και πολύπλευρη ενημέρωση του λαού και την πολιτιστική άνθιση στη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.