ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Λαφαζάνης: «Η κυβέρνηση είναι υποταγμένη στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου»

Π.Λαφαζάνης: «Η κυβέρνηση είναι υποταγμένη στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου»

Με σημερινή δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «η καταψήφιση από την κυβέρνηση στον ΟΗΕ, της απόφασης που έλαβε με μεγάλη πλειοψηφία των κρατών – μελών του ο Οργανισμός, για να ξεκινήσουν μέσα στο 2017 οι συνομιλίες πλήρους απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων σε όλον τον κόσμο, αποτελεί βαρύτατη πρόκληση και προσβολή προς την Ελλάδα και τον λαό μας».

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι ο Αλ. Τσίπρας έκανε, προφανώς, με αυτήν την προκλητική ψήφο της κυβέρνησης στον ΟΗΕ, «επίδειξη υποταγής στο πυρηνικό λόμπι του θανάτου και ειδικότερα επίδειξη καλών προθέσεων και εθελόδουλης υποταγής προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, που έρχεται στην Αθήνα».

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Λαφαζάνης προσέθεσε πως «ο επικίνδυνος κατήφορος, στον οποίο οδηγεί τη χώρα η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα, ως συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά, μοιάζει να μην έχει φραγμούς, όρια και τέλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση αυτή συνδυάζει όλο και πιο κυνικά, την πιο εξευτελιστική οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας, με την όλο και πιο αποκρουστική νεοαποικιοποίησή της, ενάντια στα πιο ζωτικά εθνικά μας συμφέροντα και στις πιο περήφανες και αγωνιστικές φιλειρηνικές παραδόσεις του λαού μας. Ο τόπος, όσο ποτέ χρειάζεται σήμερα ένα μεγάλο μέτωπο, όλων, χωρίς εξαίρεση, των συνεπών αντιμνημονιακών δυνάμεων για μια ριζοσπαστική ανατροπή αξιοπρέπειας και ελπίδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.