ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας θα πάει σε πρόωρες εκλογές για να φέρει ένα σκληρό τέταρτο μνημόνιο»

Π.Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας θα πάει σε πρόωρες εκλογές για να φέρει ένα σκληρό τέταρτο μνημόνιο»

Ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στα σενάρια για εκλογές στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τους Νίκο Γαλάνη και Σεΐτ Αλντογάν για την επίσκεψη τους στην Κωνσταντινούπολη εκτίμησε οτι «οι εκλογές θα προκηρυχθούν πρόωρα από τον Τσίπρα μόνο και μόνο γιατί θα πρέπει να εξαπατήσει και πάλι τον ελληνικό λαό και για να εφαρμόσει μετεκλογικά ένα σκληρό τέταρτο μνημόνιο, το πιο σκληρό ίσως από τα τρία προηγούμενα και η χαριστική βολή για τον τόπο και τον ελληνικό λαό»

Όπως ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης η ΛΑΕ επιδιώκει και επιθυμεί άμεσα εκλογές στη χώρα, «με στόχο να ηττηθεί η παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα και συνολικά το καταστρεπτικό μνημονιακό μπλοκ» και επίσης «είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη, επιδιώκοντας το όσο το δυνατόν πιο πλατύ πολιτικό και εκλογικό μέτωπο όλων, χωρίς εξαίρεση, των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων».

«Ο Αλ. Τσίπρας θα κάνει, όμως, εκλογές μόνο αν βρεθεί σε ανυπέρβλητα για τον ίδιο αδιέξοδα, γιατί τα αδιέξοδα για τον τόπο είναι δεδομένα και αξεπέραστα όσο ακολουθούνται μνημονιακές πολιτικές.

Οι εκλογές θα προκηρυχθούν πρόωρα από τον Τσίπρα μόνο και μόνο γιατί θα πρέπει να εξαπατήσει και πάλι τον ελληνικό λαό και για να εφαρμόσει μετεκλογικά ένα σκληρό τέταρτο μνημόνιο, το πιο σκληρό ίσως από τα τρία προηγούμενα και η χαριστική βολή για τον τόπο και τον ελληνικό λαό», τόνισε ο γραμματέας της ΛΑΕ και κατέληξε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν επιλέξει εκλογές η κυβέρνηση Τσίπρα, θα τις επιλέξει μόνο και μόνο για την τελική εξόντωση του ελληνικού λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.