ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Άδωνις στο Facebook: «Έκλεισαν την Κηφισίας για τον Τσίπρα»

Ο Άδωνις στο Facebook: «Έκλεισαν την Κηφισίας για τον Τσίπρα»

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς όπως περιγράφει, το πρωί στην διαδρομή από το σπίτι του, προς την Βουλή, βρέθηκε αντιμέτωπος με τεράστιο μποτιλιάρισμα, λόγω της διέλευσης του πρωθυπουργού. 

Ο ίδιος αναφέρει: «Ξεκινώ από Μαρούσι για να είμαι Βουλή στις 09:00. Η Κηφισίας αδιάβατη. Τελικά στο ύψος του Υγεία ανέβηκα στη μηχανή. Και με μηχανή ο δρόμος αδιάβατος. Με κόπο φθάνουμε στο ύψος του Γηροκομείου και τον δρόμο τον έχει κλείσει εντελώς η Τροχαία. Μηχανάκια εκατοντάδες σταματημένα, αυτοκίνητα χαμός, ο κόσμος έβριζε, ρωτάω τον Επικεφαλής: “τί συμβαίνει;” ρωτάω. “Σε λίγο θα περάσει ο κύριος Τσίπρας μου λέει….”και πρέπει να έχετε κλείσει όλη την Κηφισίας; δεν σέβεστε τις δουλειές όλων αυτών;” “εκτελούμε εντολές” η απάντηση του….Πρώτη Φορά Αριστερά….» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.