ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Τσακαλώτος – Ν. Βούτσης απαντούν σε NΔ για τη συμφωνία της Μάλτας

Ε.Τσακαλώτος – Ν. Βούτσης απαντούν σε NΔ για τη συμφωνία της Μάλτας

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε για την συμφωνία της Μάλτας.

Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «ο τρόπος που πολιτεύεται ο πρόεδρος της ΝΔ θυμίζει τις χειρότερες εποχές της παράταξής του», σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «λέει σοβαρές ανακρίβειες». 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είπε τίποτα για τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης στα εργασιακά, τόνισε πως τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ διαψεύδουν τον ισχυρισμό του προέδρου της ΝΔ για αύξηση της ανεργίας και αναρωτήθηκε «από που προκύπτει ότι θα πάρουμε μέτρα χωρίς να πάρουμε τίποτα για το χρέος» και κλείνοντας την σύντομη τοποθέτηση του απευθυνόμενος στα «γαλάζια» έδρανα είπε πως είστε «η νόσος που έχει μπερδέψει τον εαυτό της με τη θεραπεία». 

Στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ανέλαβε να απαντήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως «είστε ψεύτες». Μάλιστα ο Νίκος Δένδιας… «θυμηθηκε» την άτακα Τσακαλώτου για την Σκάρλετ Γιόχανσον λέγοντας πως «έτσι που τα πάτε κι η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου πολύ σας πέφτει». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ατυχή προσπάθεια για χιούμορ του Νίκου Δένδια δεν άφησε ασχολίαστη ο Νίκος Βούτσης. «Μετά το άκρως αντιφεμινιστικό σχόλιο μπορούμε να συνεχίσουμε. Σεβόμαστε και τη μακαρίτισσα τη Βασιλειάδου και τη Γιόχανσον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.