Δημήτρης Παπαδημούλης : Σέβομαι τον Μελανσόν διαφωνώ μαζί του που δεν πήρε ξεκάθαρη θέση

Δημήτρης Παπαδημούλης : Σέβομαι τον Μελανσόν διαφωνώ μαζί του που δεν πήρε ξεκάθαρη θέση

Σαφή υποστήρξη υπερ του υποψήφιου Μελανσόν στη Γαλλία τάχθηκε ο ευρωβουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή, ο αντιπρόεδρος του Ε.Κ επεσήμανε,οτι διαφωνεί με την στάση που κράτησε ο κ. Μελανσόν απέναντι στον Μακρον καθώς δεν υπάρχει κανένα δίλλημα αν απέναντι στον οποινδήποτε υποψήφιο υπάρχει η υποψηφιοτητα,  ακροδεξιά οπως αυτή τη Λεπέν. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Παπαδημούλης συνέχισε λέγοντας οτι ορισμένοι στη ΝΔ ειναι τόσο ακροδεξιοί που ισως ειναι πιο δεξιοί απο τη Λεπέν και ακούγοντας τον κ. Βορίδη που ειναι κουμπάρος της, να λεει οτι δεν τον καλύπτει η κ. Λεπέν γιατί ειναι σοσιαλίζουσα, ( η κόρη μου η σοσιαλίστρια εργο του Αλ. Σακελάριου) , η Λεπέν σοσιαλίστρια ειναι έργο Βορίδη.Σε οτι αφορά τη διαπραγμάτευση ο κ. Παπαδημούλης επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας οτι θα πρέπει να επιδείξει ευθύνη και να προσγειωθεί στον ρεαλισμό δεν ειναι μικρό κόμμα διαμαρτυρίας με ακραίες συμπεριφορές και γι αυτό θα πρέπει να σταματήσει ο ίδιος να παίρνει γραμμή απο τον Άδωνι Γεωργιάδη και να ειναι πιο εποικοδομητικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.