ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κ. Μπακογιάννης: Παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο απορρύπανσης και εξυγίανσης του Ασωπού ποταμού

Κ. Μπακογιάννης: Παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο απορρύπανσης και εξυγίανσης του Ασωπού ποταμού

Το ολοκληρωμένο σχέδιο απορρύπανσης και εξυγίανσης της περιοχής του Ασωπού ποταμού παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Τανάγρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο Σχηματάρι.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην τελετή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, μίλησε για την προσπάθεια ολόκληρης της κοινωνίας και των φορέων της Στερεάς Ελλάδας ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο ανάπτυξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα νερά του Ασωπού που κάποτε μας διαιρούσαν, σήμερα μας ενώνουν», είπε χαρακτηριστικά και ανέπτυξε τους άξονες στους οποίους βασίζεται η προσπάθεια αναμόρφωσης του Ασωπού και ολόκληρης της βιομηχανικής ζώνης των Οινοφύτων για την επίτευξη του τελικού στόχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.