ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Σταθάκης: «Σύντομα ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα»

Γ. Σταθάκης: «Σύντομα ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα»

Θέμα λίγου χρόνου είναι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, η κατάθεση και συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για πολεοδομικά θέματα και τα αυθαίρετα.

Στην επιτροπή ακροάσεων της Βουλής, που συνεδρίασε σήμερα προκειμένου να διατυπώσει γνώμη για τον διορισμό του pροέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου, Γιώργου Πατρίκιου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, έλαβε το λόγο προκειμένου να απαντήσει σε διάφορα θέματα που έθεσαν οι βουλευτές.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταθάκης, ο νόμος για την πολεοδομία και τα αυθαίρετα βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ).

«Είναι ένα μεγάλο νομοσχέδιο, σχεδόν 200 σελίδες, ένα νομοσχέδιο περίπλοκο, ένα σύνθετο εγχείρημα που θα δώσει λύσεις» είπε ο Γιώργος Σταθάκης και επισήμανε ότι ήδη υπάρχει μια υστέρηση εσόδων, καθώς κάποιοι έχουν παρατείνει τις δηλώσεις τους για συναφή θέματα, προσδοκώντας ένα ευνοϊκότερο πλαίσιο αντιμετώπισης από την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.