Π.Λαφαζάνης: Στη συγκέντρωση της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων στην οδό Ερμού

Π.Λαφαζάνης: Στη συγκέντρωση της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων στην οδό Ερμού

Στη συγκέντρωση της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων στην οδό Ερμού, συμμετείχε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζανης με κλιμάκιο του κόμματος.

«Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας αποτελεί σχέδιο των πολυεθνικών αλυσίδων και ορισμένων μεγάλων πολυκαταστημάτων, το οποίο προωθείται μέσω της τρόικας και των εγχώριων κυβερνήσεων, και αποβλέπει στην εξόντωση και εξαφάνιση του μικρομεσαίου εμπορίου και την πλήρη άλωση των τοπικών αγορών με δουλεμπορικές σχέσεις εργασίας», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΛΑΕ.

Ο γραμματέας του κόμματος προειδοποίησε πως οι πολυεθνικές οργανώνουν το θάνατο της εγχώριας παραγωγής και των εγχώριων προϊόντων, προβάλλοντας και προωθώντας συστηματικά και σχεδιασμένα στα ράφια και συχνά με τακτικές ντάμπινγκ, αποκλειστικά προϊόντα εισαγωγής. Καταλήγοντας ο κ. Λαφαζάνης επιτέθηκε στις κυβερνήσεις που, όπως είπε , «συνιστούν το μακρύ χέρι του μεγάλου πολυεθνικού και εγχώριου εμπορικού κεφαλαίου και δεν έχουν καμιά σχέση με την παραγωγική Ελλάδα, της οποίας την εναπομείνασα παραγωγική βάση καθημερινά αφανίζουν, διαλύουν και καταστρέφουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.