ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δωρεά 5 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προς την σεισμόπληκτη απ’ το 2014 Κεφαλλονιά

Δωρεά 5 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προς την σεισμόπληκτη απ’ το 2014 Κεφαλλονιά

«Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση της δωρεάς προς την Κεφαλονιά, αποτελεί απόφαση συνέχειας και πράξη ευθύνης απέναντι στους πολίτες» δήλωσε η Ρένα Δούρου από την Κεφαλλονιά σχετικά με την υλοποίηση από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής της δωρεάς των 5.000.000 ευρώ στην πληγείσα από τους σεισμούς του 2014 Κεφαλονιά για τη χρηματοδότηση 4 έργων.

«Η διαπεριφερειακή συνεργασία και η αλληλεγγύη έχουν να κάνουν με την αποτελεσματική άσκηση διοίκησης ? και με την ανάγκη φερεγγυότητας απέναντι στους πολίτες στους οποίους λογοδοτούμε και από τους οποίους κρινόμαστε», επισήμανε η Περιφερειάρχης Αττικής, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στην οποία μετείχε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο παρουσία της Βουλευτού Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

«Χωρίς να αναζητούμε δημοσιότητα, χωρίς να κάνουμε μικροπαραταξιακές σπέκουλες, επιλέγουμε τις συνέργειες με τους φορείς του Δημοσίου, ως εργαλείο δουλειάς και παράγοντα παραγωγής έργου», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.