ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη δημοσιότητα οι πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες Κοσιώνη-Μπακογιάννη (φωτό)

Στη δημοσιότητα οι πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες Κοσιώνη-Μπακογιάννη (φωτό)

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν και πρόσπαθησαν όσο μπορούσαν να μην τραβήξουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Η νύφη, έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Η Χρύσα Τάσιου, η αισθητικός που επιμελήθηκε το look της δημοσιογράφου στο γάμο της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια της Σίας Κοσιώνη και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τίποτα δεν δείχνει πιο άψογο, από το γαλλικό μανικιούρ σε ένα νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman. Σία μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.Να ζήσετε ευτυχισμένοι».

Την πρώτη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό look ανέβασε στο facebook και o άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμά της για το γάμο. Ο κομμωτής και ιδιοκτήτης του «Τeo Hair Design» στο Κολωνάκι με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του hair styling.

Όπως βλέπετε η Σία Κοσιώνη επέλεξε έναν σινιόν κότσο και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Μάλιστα, στο facebook, ο Αργύρης Λαζόπουλος ανέβασε και τον Κώστα Μπακογιάννη την ώρα που περιμένει τη νύφη.

Όπως μπορείτε να δέιτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το γαμήλιο γλέντι κράτησε και τις επόμενες ημέρες και όλοι μαζί διασκέδασαν στο Καρπενήσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.