Θ.Πάγκαλος για Α.Τσίπρα: «Είναι μαλ…κας και τσογλ…νι»!

Θ.Πάγκαλος για Α.Τσίπρα: «Είναι μαλ…κας και τσογλ…νι»!

Υβρεις κατά του Α.Τσίπρα, από τον Θ.Πάγκαλο: «Μαλ…κας είναι, μαλ…κίες λέει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

«Άλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Άλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων», είχε πει ο Πρωθυπουργός, με τον κ. Πάγκαλο να απαντά σε οξύτατο ύφος.

«Ποιος ανέθεσε στον κ. Τσίπρα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα», διερωτήθηκε με αφορμή τη σχετική αναφορά του κ. Τσίπρα και μίλησε για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από τον Πρωθυπουργό και για εσχάτη προδοσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους». Διεμήνυσε τέλος πως έχει ανοικτούς λογαριασμούς και με αυτούς που συνεργάζονται με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα έρθει και γι αυτούς η τιμωρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.