ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο “δαίμων της ενημέρωσης” πλήττει την ΕΡΤ

Ο “δαίμων της ενημέρωσης” πλήττει την ΕΡΤ

«Δεν σας κρύβω ότι το να λειτουργείς στον ιδιωτικό τομέα είναι εντελώς διαφορετικό από το να εργάζεσαι στον δημόσιο. Εδώ ο καθένας έρχεται και δημιουργεί το δικό του βιλαέτι», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Ν. Σίμος, αναφερόμενος στα πρόσφατα περιστατικά στην ΕΡΤ, που έχουν φέρει την επιχείρηση που διοικεί σε έναν κυκλώνα αρνητικών σχολίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής, απασχόλησε για αρκετή ώρα το αν το θέμα της απομάκρυνσης των παρουσιαστών της «Πρωινής Ενημέρωσης» θα έπρεπε ή όχι… να συζητηθεί στο συμβούλιο. Η διοίκηση της ΕΡΤ γνωρίζει ότι πρέπει κάπως να «μαζέψει» την «γκάφα» του γενικού διευθυντή ενημέρωσης κ. Αιμίλιου Λιάτσου, που, σύμφωνα με πληροφορίες, εξόργισε ακόμα και τον υπουργό που υποτίθεται ότι επιχειρούσε να προστατεύσει, τον κ. Ν. Δένδια.

Σε περίπτωση που δεν επιτραπεί στους δύο παρουσιαστές να επιστρέψουν στο πόστο τους την Τρίτη το πρωί, θα υπάρχει έτσι κι αλλιώς μια απεργιακή κινητοποίηση που δεν πρόκειται να εξομαλύνει τα πράγματα. Τα σχόλια των δύο παρουσιαστών δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση απομάκρυνσή τους από την εκπομπή που παρουσιάζουν. Μετά από το επεισόδιο με την κυρία Έλλη Στάη, η διεύθυνση ενημέρωσης είναι η δεύτερη φορά που δημιουργεί πρόβλημα, με άστοχες και βεβιασμένες κινήσεις.

Πάνω που ο τομέας του προγράμματος σημειώνει επιτυχίες με την προβολή αξιόλογων τηλεοπτικών σειρών, ο δαίμων της ενημέρωσης ανατρέπει όλες τις καλές εντυπώσεις.

Καθώς οι γκάφες διαδέχονται τις αστοχίες ίσως είναι καιρός ο κ. Σίμος να διοικήσει την ΕΡΤ με τα κριτήρια του ιδιωτικού τομέα και να πει στους υφισταμένους του να σοβαρευτούν.

[Του Δημήτρη Γαλάνη από tovima.gr]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.