ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκιάθος: To ρομαντικό δείπνο του Γ.Παπανδρέου με τη σύντροφο του (φωτό)

Σκιάθος: To ρομαντικό δείπνο του Γ.Παπανδρέου  με τη σύντροφο του (φωτό)

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει το δείπνο του, σε ταβέρνα στην Καναπίτσα και βέβαια δεν ήταν μόνος…

Μαζί του ήταν και η Ολλανδέζα σύντροφός του, με την οποία μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στη Σκιάθο. Σύμφωνα με το «Secret» από τα «Παραπολιτικά» ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στην ταβέρνα στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης και αφού χαιρέτησε τον ιδιοκτήτη, πήγε σε ένα απόμερο τραπέζι που φρόντισαν να του ετοιμάσουν οι σερβιτόροι.

Λίγο κρασί, σαλάτες και ψαρικά απόλαυσε το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα η Σκιάθος είναι το νησί που γνωρίστηκαν οι δυο του, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε τζόγκινγκ και εκεί, γυμνάστρια στο επάγγελμα, έπιασε κουβέντα μαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου έχει αγοράσει έκταση στο νησί και έχει χτίσει σπίτι, όπου περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι έμεινε στην ταβέρνα μέχρι αργά το βράδυ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.