ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πολάκης για ΝΔ: Μοναχή καλαμιά στον κάμπο των δοσίλογων (φωτό)

Πολάκης για ΝΔ: Μοναχή καλαμιά στον κάμπο των δοσίλογων (φωτό)

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρεται στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να παραστεί στο συνέδριο της Εσθονίας έχει δώσει τροφή για σχόλια σε υπουργούς αλλά και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά το θέμα σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.

«Καρπε-ΝΗΣΙ ,ΨΑΡΟ-νεφρι, εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ= όταν η ΝΔ του “μεσαίου χώρου” στρίβει άκρα-ΔΕΞΙΑ προς τέρψιν των βόθρο-ΚΑΝΑΛΩΝ και ΤΣΕΚΟΥΡΟ-φόρων τηλε-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ……..και οι Εσθονοί ανασκευάζουν και μένεις μοναχή καλαμιά στον κάμπο των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ….
Άντε πάλι Κυριακο, ΣΚΙΣΑΤΕ αντιπολιτευτικά!!!!!!! Ο μεγαλοδύναμος να δίνει χρόνια στην dream team των επικοινωνιολόγων σου…..», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.