ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τ. Κουίκ: «Η τροπολογία του υπ. Δικαιοσύνης θα λάβει υπόψη τα συμφέροντα της Θράκης»

Τ. Κουίκ: «Η τροπολογία του υπ. Δικαιοσύνης θα λάβει υπόψη τα συμφέροντα της Θράκης»

«Η τροπολογία που θα εισαχθεί ξανά και θα λαμβάνει υπόψη τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, και θα προστατεύει ταυτόχρονα τα συμφέροντα της Θράκης, έναντι εκείνων που δεν σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάννης και την εκεί ύπαρξη θρησκευτικής και όχι εθνικής μειονότητας» αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ αναφορικά για την επίμαχη τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία είχαν διατυπώσει διαφωνία οι ΑΝΕΛ,

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ανακοίνωσή του, σημειωσε πως «το υπουργείο Εξωτερικών είναι σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τους νομικούς συμβούλους του υπουργού κ. Κοντονή» και σχολίασε πως «οι ανησυχούντες της γραφικής αντιπολίτευσης να είναι βέβαιοι ότι η δεδηλωμένη της κυβέρνησης είναι ακλόνητη και η ενδοκυβερνητική συνοχή απόλυτα αρραγής σε σχέση με τη κινούμενη άμμο στο εσωτερικό και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ουραγού της που ψάχνει ηλεκτρονικό αρχηγό».

Παράλληλα, ο κ. Κουίκ επέκρινε τη στάση της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως «ο αμοραλισμός και η ανικανότητα αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ, όπως έχει καταντήσει στα χέρια της ηγετικής της ομάδας, δημιουργεί ένα πρωτοφανές φαινόμενο για τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας» και προσέθεσε: «Ένα κόμμα, και μάλιστα αυτό που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να μην υπερασπίζεται τις θέσεις του, αλλά να τις βανδαλίζει με μια καινοφανή αντίστροφη ισοπεδωτική λογική».

Βέβαια, επισήμανε, «αυτό το πρόβλημα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας δεν μας αφορά» και συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι και για γέλια μπορεί να είναι και για κλάματα. Η παράστασή της συνεχίζεται».

Καταληκτικά, ο κ. Κουίκ σχολίασε πως «τελικά χθες, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ακόμα δείγμα ότι σέρνεται πλέον από τη μύτη από τους ΑΝΕΛ. Είμαστε ο εφιάλτης τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.