Προϊστάμενος στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Προϊστάμενος στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Την τοποθέτηση του σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Αγγελόπουλου στη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος η Κατερίνα Νοτοπούλου ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελόπουλος θα αναλαμβάνει καθήκοντα προϊσταμένου του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη καθώς η κυρία Νοτοπούλου στον τελευταίο ανασχηματισμό τοποθετήθηκε στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews της Σκωτίας. Είναι διδάκτορας κοινωνικής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, υπότροφος του ΙΚΥ.

Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καίμπριτζ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γκρατζ, Λευκωσία).

Μελέτες του έχουν δημοσιευτεί στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Από το 2014 είναι επίκ. καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. Δραστηριοποιήθηκε σε δομές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και στο πανεπιστημιακό συνδικαλιστικό κίνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.