ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Κοτζιάς: Από…πλατάνι έγινε σπόρος – Τί γράφει στο twitter

Ν.Κοτζιάς: Από…πλατάνι έγινε σπόρος – Τί γράφει στο twitter

Με προσωπική επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήρθε η πρώτη, επίσημη, αντίδραση από τον Νίκο Κοτζιά μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. “Έκανε τις επιλογές του, έκανα τις δικές μου” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό tweet, που δείχνει με κάθε του λέξη πόσο ενοχλημένος είναι από τη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, ήρθε η πρώτη «δήλωση» του Νίκου Κοτζιά μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις», είναι η πρώτη φράση του Νίκου Κοτζιά.

«Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατοπιν τις δικές μου», σημειώνει.

Και καταλήγει με έναν στίχο, γεμάτο νόημα: «Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/NikosKotzias/status/1052545817297317888

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.