Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Φ.Γεννηματά- Κ.Σημίτη

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Φ.Γεννηματά- Κ.Σημίτη

Σήμερα στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.

Οπως έγινε γνωστό, η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Αφορμή για το ραντεβού έδωσε η απόπειρα να εμπλακεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε υποθέσεις διαφθοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνέντευξή της η κ. Γεννηματά ρωτήθηκε για τον κ. Σημίτη και σχολίασε: «Είχα πει ότι ο πανικός του κ.Τσίπρα θα τον οδηγήσει να σπιλώσει τους πάντες. Προκειμένου να πλήξει τη δημοκρατική παράταξη μπορεί να φτάσει μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Φτάνει τώρα στον κ. Σημίτη, ως τις εκλογές έχει … κι άλλα περιθώρια! Ο κ. Σημίτης , ήταν ξεκάθαρος. Περιμένει τους συκοφάντες στη γωνία. Είναι αδίστακτοι θέλουν να πλήξουν τη δημοκρατική παράταξη και τον Πρωθυπουργό που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ και τη Κύπρο στην Ε.Ε, τον Πρωθυπουργό που άλλαξε την εικόνα της χώρας με τα μεγάλα έργα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που καλύπτουν ασύστολα τις ευθύνες της Κυβέρνησης της ΝΔ από το 2004-09 για την κρίση. Είναι οι ίδιοι, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που προσπαθούν να αμνηστεύσουν τις ευθύνες τους για την παράταση της κρίσης και την τεράστια οικονομική και όχι μόνο ζημιά στη χώρα. Θα αποτύχουν οικτρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.