Μαξίμου κατά ΚΙΝΑΛ: «Συκοφαντική επίθεση εναντίον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας» – «Η ΝΔ γιατί σιωπά»

Μαξίμου κατά ΚΙΝΑΛ: «Συκοφαντική επίθεση εναντίον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας» – «Η ΝΔ γιατί σιωπά»

Επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου που κάνει λόγο για πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα από την Χαριλάου Τρικούπη.

Με επίσημη ανακοίνωση το γραφείο του πρωθυπουργού, μιλά για συκοφαντική επίθεση του ΚΙΝΑΛ εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

«Αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα” δηλώνει το Μαξίμου για την πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι “μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους; Αναμένουμε με ενδιαφέρον» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ καταθέτοντας αναφορά με αφορμή το βούλευμα του C4I του έργου δηλαδή για την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων.

Η αντιπροσωπεία των βουλευτών ζήτησε απαντήσεις σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του C4i καθώς όπως λένε, δεν έφτασε πότε στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το επίμαχο βούλευμα (1732/2018) παραπέμπονται σε δίκη 18 κατηγορούμενοι ωστόσο όπως αναφέρουν σε αυτό διαπιστώνεται ότι 3 υπουργοί της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή (Προκόπης Παυλόπουλος, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Βύρων Πολύδωρας), ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο σε ποσό που υπερβαίνει τα 147.000.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.