ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διευθύντρια στο κανάλι του Μαρινάκη η Πόπη Τσαπανίδου – Η πρώτη φωτογραφία της στον τηλεοπτικό σταθμό – Το μήνυμά της

Διευθύντρια στο κανάλι του Μαρινάκη η Πόπη Τσαπανίδου – Η πρώτη φωτογραφία της στον τηλεοπτικό σταθμό  – Το μήνυμά της

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέλαβε διευθύντρια στο νέο τηλεοπτικό κανάλι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εταιρία Alter Ego είχε ανακοινώσει τη συνεργασία με τη δημοσιογράφο που ανέφερε:

«Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego».

Η παρουσιάστρια ανέλαβε τα νέα καθήκοντά της και πόζαρε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του τηλεοπτικού σταθμού ποστάροντας τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram με σχόλιο: «Νέα δουλειά, νέος χώρος, νέοι άνθρωποι, νέοι στόχοι, νέες ελπίδες, νέες προσπάθειες, νέα όνειρα. Και ένα ολοκαίνουριο κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο να σηματοδοτεί την έναρξη της καλύτερης εποχής του χρόνου! Καλά να είμαστε παιδιά. #christmastree #christmasmood #beginnings #newjobnewlife #newstart».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.