ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Δικαιοσύνη διαβίβασε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης

Στην Δικαιοσύνη διαβίβασε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης

Στην Δικαιοσύνη διαβίβασε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης υποστηρίζοντας ότι το περιεχόμενό του «κάνει εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης» για την προβληματική λειτουργία του τομέα της υγείας και για τις αιτίες που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Ειδικότερα, ο κ. Βούτσης παρέλαβε σήμερα το επίμαχο πόρισμα από το προεδρείο της επιτροπής δηλώνοντας «Πάρα πολλά θέματα τα οποία έρχονται στην επιφάνεια, τεκμηριώνονται και εμπλουτίζονται με στοιχεία στα επιμέρους κεφάλαια αυτού του πορίσματος, κάνουν εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης, που υπήρχε εξαρχής, ότι σε αρκετούς χώρους στον πολύ κρίσιμο κοινωνικά τομέα της Υγείας υπήρξαν πολύ σοβαρά προβλήματα και ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία».

Αμέσως μετά την παράδοση του κειμένου ο κ. Βούτσης το διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου εφαρμόζοντας τη σχετική απόφαση της εξεταστικής επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα δεν έχει συζητηθεί στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου καθώς απαιτείται σχετικό αίτημα από τουλάχιστον 60 βουλευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.