ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ. Μητσοτάκης για συμφωνία Πρεσπών: «Ο Α. Τσίπρας είπε “ναι” εκεί που όλοι είπαν “οχι”»

Κ. Μητσοτάκης για συμφωνία Πρεσπών: «Ο Α. Τσίπρας είπε “ναι” εκεί που όλοι είπαν “οχι”»

Νέα επίθεση για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε εκδήλωση στην Τρίπολη για την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Είχαμε προειδοποιήσει για ζημιά συμφωνία Πρεσπών Η αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας συνιστά εθνική υποχώρηση» επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα « είπε ναι εκεί που όλοι είχαν πει όχι, ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής και ο Σαμάρας»

«Και τώρα ο Ζαεφ μας κουνά το δάχτυλο, να διδάσκεται η “μακεδονική” γλώσσα στα ελληνικά σχολεία» συνέχισε, αναφερόμενος σε ένα θέμα που προκάλεσε αντιδράσεις στην Αθήνα.

Του λέμε ότι η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών. Να μην περάσει γιατί υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας» είπε.

Ακόμα, ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα για την οικονομική κατάσταση της χώρας. «Μας είπε ο Τσίπρας ότι κυβερνά 100 μέρες. Κυβερνά 1.414 ημέρες που η χώρα πήγε πίσω, οι Έλληνες έγιναν φτωχότεροι, η οικονομία καταρρακώθηκε και επέστρεψε η κρίση» υποστήριξε.

Αναφερόμενος στην απόφαση για μη περικοπή συντάξεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέβλεψε ότι ο πρωθυπουργός «θα έρθει στη Βουλή να μας πει ότι ακύρωσε την περικοπή συντάξεων τις οποίες έκοψε ο ίδιος».

«Εμείς θα του θυμίσουμε ότι ήμασταν απέναντι. Και θα τους θυμίσουμε ότι τότε δεν δέχτηκε την τροπολογία μας, ίσως γιατί δεν είχε ρυθμίσει το παζάρι το οποίο έκανε».

Σχολιάζοντας την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε ότι «θα μπουν σκληρά διλήμματα». Να πάμε μπροστά ή πίσω, με ευκαιρίες για πολλούς ή με επιδόματα για λίγους, να δώσουμε Τρίτη ευκαιρία στον Τσίπρα ή πρώτη ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτλακη.

Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε τα εκτεταμένα επεισόδια την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπονομεύθηκε το κύρος και η αξιοπρέπεια της χώρας, είδα εικόνες από καμένα Εξάρχεια και νόμιζα πως πρόκειται για εικόνες από τη Συρία» είπε. «Με κυβέρνηση ΝΔ αυτά τελειώνουν» ξεκαθάρισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.