Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έχει εξασφαλίσει πλειοψηφία βουλευτών και έχει φέρει σε απόγνωση τον Καμμένο

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έχει εξασφαλίσει πλειοψηφία βουλευτών και έχει φέρει σε απόγνωση τον Καμμένο

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει φέρει σε απόγνωση τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο Open TV.

«Ο κ. Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών και έχει φέρει τον κ. Καμμένο σε απόγνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα σηκώσει τη φωνή του ο υπουργός Αμυνας, για τα μάτια του κόσμου».

Σχολιάζοντας την αναφορά του Πρωθυπουργού ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαφώνησε και το 2007 με την εθνική γραμμή για το θέμα των Σκοπίων, την περίοδο δηλαδή που ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «ο πρωθυπουργός είτε δεν θυμάται, είτε είπε ψέματα, γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν είχε εκφράσει τότε καμία διαφωνία».

Παράλληλα εκτίμησε ότι «θα ακούσουμε σύντομα μία δακρύβρεχτη δήλωση του υπουργού Αμυνας, αφού δεν έχει και άλλες επιλογές, δεν έχει κόμμα ούτε τίποτα, βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας και θα αλλάξει γνώμη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο μεσοδιάστημα αυτό όμως που προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να δει αν έχει κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο, η οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο» σημείωσε η βουλευτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.