ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μέρκελ δίνει… master class στους μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (φωτο)

Η Μέρκελ δίνει… master class στους μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (φωτο)

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν την Άνκελα Μέρκελ οι μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών στο Μαρούσι όπου βρέθηκε η καγκελάριος συνοδευόμενη από τον γερμανό πρέσβη στην Αθήνα Γενς Πλότνερ.

Και η κ. Μέρκελ δεν τους απογοήτευσε καθώς έδωσε πραγματικό… master class!

Μια διαφορετική Άνγκελα Μέρκελ, προσηνή, γεμάτη χιούμορ και διάθεση για αυτοσαρκασμό και χωρίς το άγχος του πρωτοκόλλου είδαν την Παρασκευή οι μαθητές μετά τη συνάντησή της με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Χαρακτηριστική σκηνή του αυτοσαρκασμού της καγκελαρίου ήταν όταν μια από τις μαθήτριες την αποκάλεσε «πρότυπο».

«Σε αυτό οι γνώμες… διίστανται» δήλωσε φλεγματικά.

Ερωτηθείσα για τις εξελίξεις στην Ευρώπη με αφορμή την ενίσχυση των συντηρητικών τάσεων και το Brexit, η Άνγκελα Μέρκελ σημείωσε ότι «κάποιοι στην Ευρώπη πιστεύουν ότι είναι σημαντικότερο να ζήσει ο καθένας μόνος του. Αυτή είναι μια επικίνδυνη τάση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H καγκελάριος συναντάται αυτή την ώρα και με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.