ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στ. Μάνος: Έμμεσες… βολές για την υπουργοποίηση Αποστολάκη

Στ. Μάνος: Έμμεσες… βολές για την υπουργοποίηση Αποστολάκη

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Στέφανος Μάνος «καρφώνει» την υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, αναφέροντας ένα παράδειγμα από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Μάνος πέταξε τα καρφιά του χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των ΗΠΑ όπου έχουν γίνει ειδικές προβλέψεις για το εάν και πότε ένας αξιωματικός του στρατού μπορεί να αναλάβει το υπ. Άμυνας.

Οπως εξηγεί, αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παραμείνουν υπό πολιτικό έλεγχο.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου:

«Στις ΗΠΑ, στρατιωτικοί μπορούν να αναλάβουν Υπουργοί Άμυνας επτά χρόνια μετά την αποστρατεία τους. Εξαιρέσεις επιτρέπονται μετά από άδεια του Κογκρέσου. Ο προσφάτως παραιτηθείς υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ στρατηγός Mattis χρειάστηκε την ειδική άδεια του Κογκρέσου επειδή είχε αποστρατευθεί το 2014, τρία χρόνια πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Ο κανονισμός υπάρχει για να διασφαλίζει ότι οι ένοπλες δυνάμεις τελούν υπό πολιτικό έλεγχο».


https://www.facebook.com/stmanos/posts/2361885807163090


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.