Γ. Ψαριανός: Αισχρό φαινόμενο οι αφίσες για τη Μακεδονία

Γ. Ψαριανός: Αισχρό φαινόμενο οι αφίσες για τη Μακεδονία

Ο Γρηγόρης Ψαριανός καταδίκασε το περιστατικό με τις απειλές προς τους βουλευτές, μιλώντας σήμερα από το βήμα της Βουλής. Παράλληλα, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, τόνισε πως αυτή τη στιγμή βλέπουμε μία πρωτοφανή κατάσταση κοινοβουλευτικής εκτροπής.

Ζούμε ένα πρωτοφανές περιστατικό κοινοβουλευτικής εκτροπής, είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός από το βήμα της Βουλής καταγγέλλοντας παράλληλα τις απειλές προς βουλευτές, θυμίζοντας πως ο ίδιος είχε δεχθεί απειλές όταν ήταν αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεχνάω τους Τσιπροκαμμένος. Είμαστε στο τέλος του 2014 και έχουμε κυβέρνηση σαμαροβενιζέλου, των εθνοπροδοτών. Και ο Βενιζέλος παίρνει το ΠΑΣΟΚ και φεύγει. Αφήνει και κάποιους. Ο Σαμαράς παίρνει κάποιους βουλευτές από δω και από εκεί και συνεχίζει. Τι θα είχε γίνει σε αυτή τη χώρα; Τι θα είχε γίνει αν κρατούσε 151 ο Σαμαράς;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρόσθεσε «ο μέσος πολίτης είναι με μία φάση έλα μωρέ γιατί άλλοι ήταν καλύτεροί;» .

Ειδική αναφορά στις απειλές κατά βουλευτών, υπογραμμίζοντας: «τόσα χρόνια άνοιγαν κεφάλια, ήμασταν θύματα που τρώγαμε ξύλο γιατί ψηφίζαμε τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο. Ήμασταν πουλημένα τομάρια και ο σημερινός πρωθυπουργός φώναζε από το βήμα της Βουλής ότι δεν θα μπορείτε να βγείτε από το σπίτι σας. Και χτύπαγε χέρια και έδειχνε ανθρώπους, έδιναν ονόματα. Και τώρα βγαίνουν αφίσες για τη Μακεδονία, είναι ένα αισχρό φαινόμενο. Να το σταματήσουμε γιατί είμαστε σε έναν ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και εγώ έχω λάβει απειλητικά μηνύματα να μην ψηφίσω τη Συμφωνία όπου εγώ έχω δηλώσει καιρό ότι δεν θα ψηφίσω», κατέληξε ο κ. Ψαριανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.