Η Θ. Μεγαλοοικονόμου υπερψήφισε την εκχώρηση της Μακεδονίας και τώρα… χορεύει τσιφτετέλι! (βίντεο)

Η Θ. Μεγαλοοικονόμου υπερψήφισε την εκχώρηση της Μακεδονίας και τώρα… χορεύει τσιφτετέλι! (βίντεο)

Εντύπωση προκαλεί ένα βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και προβάλλει την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να… χορεύει τσιφτετέλι, αφού πρώτα βέβαια έδωσε την ψήφο της για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μπορεί στα ανώτερα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα να έψαχναν για τη συνταγή που θα τους εξασφάλιζε 151+ ψήφους σε δύο σημαντικές ψηφοφορίες, τόσο αυτή της ψήφου εμπιστοσύνης, όσο και για τη συμφωνία των Πρεσπών και από χθες να αγωνιούν ότι θα πρέπει να επιβεβαιώνουν τη δεδηλωμένη σε κάθε νομοσχέδιο που θα φέρνουν εφεξής στη Βουλή, ωστόσο αυτό δεν αγγίζει όλους τους βουλευτές.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ πλέον, με μεταγραφή από την Ενωση Κεντρώων, αφού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και υπερψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών βγήκε και διασκέδασε με την ψυχή της.

Στα social media τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με το έξαλλο τσιφτετέλι της. Πληθωρική σε όλες τις τις κινήσεις η κυρία Μεγαλοοικονόμου και ο χορός της δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/velopky/status/1090521892631572480

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.