Π.Πολάκης: «Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης- Δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας»

Π.Πολάκης: «Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης- Δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας»

Μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη να αυξήθηκε κατά 20 και να έχει φτάσει συνολικά τους 39, μπορεί οι ειδικοί να μιλούν για ισχυρό κύμα γρίπης, μπορεί να μην υπάρχουν αυτή τη στιγμή εμβόλια ωστόσο για τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υγείας «δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας».

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με παρουσιάστρια την Νατάσα Γιάμαλη και η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ήταν για το κύμα γρίπης που σαρώνει τη χώρα με 39 νεκρούς και περίπου 173 άτομα να έχουν νοσήσει σοβαρά.

Αντί, όμως, να παραδεχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα, ο κ. Πολάκης εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει καμία καταστροφή» από το γεγονός ότι 39 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους αντιμετωπίζοντας το θέμα ως… λογιστής και τα ανθρώπινα δράματα πίσω από κάθε ένα περιστατικό ως έναν απλό αριθμό.

Φυσικά ο κ. Πολάκης δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα πως «οτιδήποτε γίνεται χρησιμοποιείται για να παράξουν φόβο και καταστροφή στα πλαίσια μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης».

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρο το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή για να μην τρελαθούμε τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την απάντησή του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.