ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δ.Καμμένος για Κούικ: «Με το γλύψιμο στον Τσίπρα γιατί να μην τον πώ πολιτικό απατεώνα και ψεύτη;»

Δ.Καμμένος για Κούικ: «Με το γλύψιμο στον Τσίπρα γιατί να μην τον πώ πολιτικό απατεώνα και ψεύτη;»

Συνέχεια στη δριμεία κριτική του κατά του Τέρενς Κουίκ, που ξεκίνησε από τη Βουλή κατά την ορκωμοσία ως βουλευτή του υφυπουργού Εξωτερικών, έδωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

Σχολίαζοντας την αντίδραση του κ. Κουίκ, ο οποίος έξω από την ολομέλεια του είπε «ναι, αλλά εσύ μπορείς να πηγαίνεις στο γήπεδο», ο κ. Καμμένος είπε ότι «το δράμα αυτού του ανθρώπου μετά το τζετ λαγκ είναι οτι δεν μπορεί να παει στο γήπεδο και όχι ότι πουλήθηκε η Μακεδονία».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε και ένα δηκτικό σχόλιο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους συνεχάρη γιατί, όπως είπε, «απέκτησαν μια παρά φύσιν έδρα».

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό ο Δημήτρης Καμμένος τον χαρακτήρισε «κίλερ» καθώς, όπως είπε, «παραδέχθηκε ότι διέλυσε προληπτικά μια Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην τον ρίξουν. Αυτά τα γεγονότα έρχονται μαζί με τις δηλώσις νομιμοφροσύνης από δεξιούς προς αριστερούς. Η σύγχρονη αριστερή λαίλαπα απαιτεί και παίρνει δηλώσεις από δεξιούς».

Ενόψει, δε, της συζήτησης για την συνταγματική αναθεώρηση που ξεκινάει σήμερα στη Βουλή, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε «έρχεται διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας, ουδετερόθρησκο κράτος, αυτοί οι έξι δεξιοί θα το ψηφίσουν;».

Σε αυτό το κλίμα επέμεινε: «με το γλύψιμο στον Τσίπρα γιατί να μην τον πώ πολιτικό απατεώνα και ψεύτη τον Κούικ όταν δεν τον ψήφισαν αριστεροί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα βέλη του ανεξάρτητου βουλευτή δεν γλίτωσε και ο Πάνος Καμμένος για τον οποίο είπε ότι «έκανε λάθος το καλοκαίρι του 2018. Τον Παπαχριστόπουλο έπρεπε να τον πλακώσει πολιτικά πριν από 6 μηνες, να τον εξευτελίσει πολιτικά. Το ένα λάθος ήταν λάθος που πέρσι δεν τους έριξε και το δεύτερο ότι τώρα επέστρεψε στον Παπαχριστόπουλο να ψηφίσει τις Πρέσπες και τον διέγραψε μετά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.