Α.Γεωργιάδης: «Το άρθρο 86 είναι ικανό για να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ»

Α.Γεωργιάδης: «Το άρθρο 86 είναι ικανό για να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ»

Την καταδίκη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, σχολίασε σε ψηλούς από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος συνεργάστηκε ως υπουργός υγείας με τον Βασίλη Μπεσκένη κατακεραύνωσε τον αναπληρωτή υπουργό υγείας.

«Ήταν σε αυτή ακριβώς την αίθουσα όπου ο κ.Πολάκης εκτόξευσε τότε τις γνωστές του συκοφαντίες,τη λάσπη και τις ύβρεις κατά ενός ανθρώπου που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να δει σήμερα την δικαίωση του για τον πανελλήνιο διασυρμό του.

Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα η οποία μίλησε και καταδίκασε τον κ. Πολάκη ως συκοφάντη.

Δεν περιμένω οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν κανενός είδους ανθρωπισμό και ευαισθησία, έχουν αποδείξει ότι προκειμένου να υπερασπιστούν το κόμμα τους δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Όμως να ξέρετε όσοι έχουν συκοφαντηθεί και έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη θα δικαιώνονται και η αλήθεια θα λάμψει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα αναφερόμενοςστο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών είπε «έχω βάλει στόχο της ζωής μου να αποδείξω στην επόμενη βουλή ότι το υπάρχον άρθρο 86 είναι ικανό για να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.