ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αγρίνιο: Φοιτητές έκαναν έφοδο και κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αγρίνιο: Φοιτητές έκαναν έφοδο και κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο έκαναν φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για αλλαγές στην εκπαίδευση.

Οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, που εδρεύει στο Αγρίνιο, συνεχίζουν τον νέο κύκλο κινητοποιήσεων που άνοιξαν αντιδρώντας στις αλλαγές του ακαδημαϊκού χάρτη στη Δυτική Ελλάδα, διεκδικώντας παράλληλα τα πάγια αιτήματα τους.

Μετά την κατάληψη του Τμήματός τους, σήμερα προχώρησαν σε αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο του Αγρινίου τα οποία έθεσαν υπό κατάληψη, επ’ αόριστον όπως αναφέρουν. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που οι φοιτητές του Τμήματος ΔΠΦΠ καταλαμβάνουν τα συγκεκριμένα γραφεία.

Οι φοιτητές καταγγέλλουν την Πρυτανεία υποστηρίζοντας πως προωθείται η αλλαγή φυσιογνωμίας του Τμήματος και η ένταξή του στην υπό ίδρυση Γεωπονική Σχολή, σχέδιο που τους βρίσκει αντίθετους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: agrinionews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.