Π.Πολάκης: «Εμένα για πέντε χιλιάρικα οι τράπεζες δεν σταματούν να με ενοχλούν» έλεγε κάποτε (βίντεο)

Π.Πολάκης: «Εμένα για πέντε χιλιάρικα οι τράπεζες δεν σταματούν να με ενοχλούν» έλεγε κάποτε (βίντεο)

Τον Φεβρουάριο του 2015, έχοντας μόλις εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο από τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς, ο Παύλος Πολάκης, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, τότε στο Mega.

Εκεί, ως αγανακτισμένος δανειολήπτης, ωρυόταν πως οι τράπεζες λόγω του δανείου του δεν τον αφήνουν σε ησυχία: «Εμένα για πέντε χιλιάρικα δεν σταματούν να με ενοχλούν», έλεγε στους συνομιλητές του, θέλοντας να δείξει πόσο «κακές» σχέσεις έχει με τις διεφθαρμένες τράπεζες – μεταξύ άλλων.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στην αρχή του βίντεο:


Χρειάστηκαν μόνο τέσσερα χρόνια, για να έρθουν τα πράγματα… πάνω κάτω, και τώρα εν έτη 2019, ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης να παίρνει ακόμα ένα δάνειο, με την άνεσή του, ύψους 100.000 ευρώ, από την Attica Bank,

Πώς αλλάζουν οι καιροί, και ένας «κυνηγημένος» από τις τράπεζες δανειολήπτης, «για πέντε χιλιάρικα», να παίρνει τώρα ακόμα ένα δάνειο, καταναλωτικό, ύψους 100.000 ευρώ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο Παύλος Πολάκης εκλέχθηκε βουλευτής στις 25 Ιανουαρίου του 2015, διορίστηκε υφυπουργός Εσωτερικών στις 18 Ιουλίου 2015, μέχρι τις 27 Αυγούστου 2015 και διορίστηκε εκ νέου από 23 Σεπτεμβρίου 2015 αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θέση που κατέχει έως σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.