Τι καταγγέλλει ο πρώην υπ. Εξωτερικών, Ν.Κοτζιάς για τον Π.Καμμένο

Τι καταγγέλλει ο πρώην υπ. Εξωτερικών, Ν.Κοτζιάς για τον Π.Καμμένο

Σειρά μηνυμάτων φέρεται να επικαλείται στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε βάρος του Πάνου Καμμένου τον οποίο κατηγορεί ότι με τις ενέργειες του τον στοχοποίησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς αναφέρει στην αναφορά του ότι έλαβε στο κινητό του μηνύματα «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα» με αποστολέα τον Π. Καμμένο.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Στις 30.09.2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους έλαβε , όπως λέει, από τον μηνυόμενο ένα νέο μήνυμα το οποίο αναφέρει: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη». Την ίδια ημέρα , στις 20.32 ένα ακόμη μήνυμα που έχει ως εξής: «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ άλλων, ζητεί την προστασία της δικαιοσύνης υποστηρίζοντας: «Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει. Θα ήθελα δε να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε μένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία. Μια στοχοποίηση που για κάποιον ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το «ανεξήγητο μένος» αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.