ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ορκωμοσία των νέων υπουργών: Θρησκευτικό όρκο έδωσαν οι πασοκογενείς Θάνος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας (φωτο)

Ορκωμοσία των νέων υπουργών: Θρησκευτικό όρκο έδωσαν οι πασοκογενείς Θάνος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας (φωτο)

Ορκίστηκαν σήμερα τα νέα μέλη της κυβέρνησης, τα οποία έλαβαν υπουργικές θέσεις μετά τον περιορισμένο ανασχηματισμό, που αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ορκωμοσία, έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας. Θρησκευτικό όρκο, ενώπιον του Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμη έδωσαν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ υφυπουργοί, που προκάλεσαν άλλωστε και τα περισσότερα σχόλια, ήτοι ο Θάνος Μωραΐτης, στη θέση του υφυπουργού Υποδομών και ο Άγγελος Τόλκας, στη θέση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής

Στη συνέχεια, πολιτικό όρκο έδωσαν οι Γιώργος Κατρούγκαλος, που αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών, η Σία Αναγνωστοπούλου, που αναλαμβάνει αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο νέος υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπαρκας.

Ο μίνι ανασχηματισμός έγινε για την πλήρωση των κενών θέσεων που προέκυψαν από την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, την πλήρωση της θέσης του υπουργού Εξωτερικών, που μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και μέχρι την έναρξη ισχύος της Συμφωνίας των Πρεσπών κατείχε ο πρωθυπουργός, αλλά και την αντικατάσταση των δύο υφυπουργών (Κατερίνα Νοτοπούλου και Νάσου Ηλιόπουλου), που θα διεκδικήσουν τους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.