ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έξαλλος ο Κακλαμάνης με τον Πολάκη: «Κλείστε του το μικρόφωνο τώρα» (βίντεο)

Έξαλλος ο Κακλαμάνης με τον Πολάκη: «Κλείστε του το μικρόφωνο τώρα» (βίντεο)

Εξοργίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, στη Βουλή.

Ο κ. Πολάκης είχε πάρει τον λόγο για να μιλήσει σχετικά με το θέμα του δανείου και τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα, ωστόσο καθυστερούσε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του με αποτέλεσμα να παρέμβει ο κ. Κακλαμάνης.

“Ακούστε κ. Πολάκη, σε ένα λεπτό κλείστε απαντώντας, γιατί το θέμα ήταν άλλο. Εάν ήξερε ο κ. Στουρνάρας ότι τον μαγνητοφωνούσατε ή όχι. Αυτό πείτε μας και τελειώστε” σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Στα λεγόμενα του κ. Πολάκη αντιδρούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα ο κ. Κακλαμάνης να απευθυνθεί και σε εκείνον: “Κύριε Γεωργιάδη δεν είμαι τυφλός. Εγώ διευθύνω , όποτε θέλω θα δώσω τον λόγο”.

Εν τω μεταξύ, τα λεπτά περνούσαν και ο κ. Πολάκης συνέχιζε να μιλά. “Κλείστε σε ένα λεπτό. Με εμένα στην έδρα κομμένα. Θα κλείσω το μικρόφωνο εάν σε 30 δεύτερα δεν έχετε τελειώσει”.

Πράγματι, σε ένα λεπτό ο κ. Κακλαμάνης απευθύνθηκε εκ νέου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και του είπε: “Τελειώσατε κ. Πολάκη. Δεν έχετε άλλον τον λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο στον κ. Πολάκη. Δεν γράφεται τίποτα από εδώ και πέρα. Δεν μπορείτε να μου παίρνετε δέκα λεπτά, ζητήσατε για προσωπικό. Τελειώσαμε, κλείστε το μικρόφωνο τώρα”.

“Οι χαρακτηρισμοί διάβολοι και τρίβολοι για ανθρώπους που δεν είναι μέσα στη βουλή και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους με δική μου απόφαση σβήνονται από τα πρακτικά και παρακαλώ οι αναφορές -και σας δίνω την ευκαιρία να το πείτε γιατί δεν έχετε φέρει κανένα στοιχείο- στην Μαρέβα Μητσοτάκη, το ίδιο. Το λέτε και το ξαναλέτε χωρίς να έχετε φέρει κανένα στοιχείο, για ανθρώπους που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους την ώρα που το λέτε” τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, εμφανώς εκνευρισμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.