Νέα συνεργασία προμηνύεται στην Κεντροδεξιά. Ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει ξεκινήσει επαφές με στελέχη του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με στόχο την ίδρυση ενός νέου κόμματος.

Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραµανλή δηµοσιοποίησε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να συζητά µε τον πρώην γραµµατέα των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα και τον προκάτοχό του, Θύµιο ∆ρόσο. Σχολιάζει µάλιστα ότι υπήρξε «µία πολύωρη και παραγωγική συνεργασία». Επίσης κοινοποίησε στο Τwitter άρθρο ιστοτόπου που αναφέρει ότι επίκειται «η εκλογική συνεργασία των τριών εν όψει των επερχόµενων εκλογικών αναµετρήσεων, µε πρώτες -εκτός απροόπτου- τις κάλπες των ευρωεκλογών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχες αναρτήσεις και από τον Γιάννη Μοίρα. Σε µία εξ αυτών, µάλιστα, εικονίζονται η υπουργός Τουρισµού Ελενα Κουντουρά και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος .Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Γιάννης Μοίρας είχε «αθόρυβο» αλλά ουσιαστικό οργανωτικό ρόλο στους ΑΝΕΛ και αποχώρησε διαφοροποιούµενος από την απόφαση του Πάνου Καµµένου να προχωρήσει σε ρήξη µε την κυβέρνηση για το ζήτηµα της Συµφωνίας των Πρεσπών. Η πολιτική πλατφόρµα του ήταν συναφής µε αυτήν της υπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τάχθηκε υπέρ της ρεαλιστικής αντιµετώπισης του ζητήµατος και της παραµονής των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήµα. Νωρίτερα, αντίστοιχες διαφωνίες φέρεται να είχε εκφράσει και ο Θ. ∆ρόσος.