Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί στην Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε το 1959, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια.

Έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή και Επενδυτής, διετέλεσε διευθυντής της Βραδινής, ενώ για σειρά ετών είχε την ευθύνη ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, στο Αlter και το Μega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα έχει και μακρά αυτοδιοικητική πείρα, καθώς έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο του Βύρωνα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Βύρωνα της Δόξας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.