Κ. Μητσοτάκης από Βόλο: «Ας πάει ο Τσίπρας στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες» (βίντεο)

Κ. Μητσοτάκης από Βόλο: «Ας πάει ο Τσίπρας στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες» (βίντεο)

Στο Βόλο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκφωνεί ομιλία. Αφού άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τόνισε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να αναλάβει δράση, προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Μήνυμα ενότητας, ανανέωσης, νίκης και αισιοδοξίας έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον Βόλο την Κυριακή, μιλώντας σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι τέσσερις θεσσαλικές ΝΟΔΕ.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Σήμερα η παράταξη διεκδικεί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα γίνει πράξη το 2019. Η ΝΔ έχει ρίζες. Είναι κοντά στον απλό πολίτη. Δεν είναι απλά μεγάλο κόμμα. Είναι μεγάλο λαϊκό κόμμα, που ταυτίζεται με τις ελπίδες, τα οράματα και τις προσδοκίες των πολλών. Το κόμμα που σε μεγάλες δυσκολίες στάθηκε όρθιο, χάρη σε εσάς, χάρη στους απλούς Νεοδημοκράτες. Σας ευχαριστώ για ό,τι έχετε προσφέρει στην παράταξή μας. Και χωρίς την οικονομική ενίσχυση. Τα τρία χρόνια εξυγιάναμε τα οικονομικά της ΝΔ. Είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρώπη, με μέλη που καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους. Κρατήσαμε ψηλά τη ΝΔ με την παρακαταθήκη που μας άφησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Σύμφωνα με το e-volos.gr., ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε στη συνέχεια: «Είμαστε έτοιμοι σήμερα, να οδηγήσουμε τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Η χώρα τραυματίστηκε και πόνεσε πολύ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Όσο και αν προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, εσείς ξέρετε…

Από τον κ. Τσίπρα θα θυμόμαστε τέσσερα πράγματα:

– Το πρώτο, ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία.

– Το δεύτερο είναι ότι μας έπνιξε στους φόρους, για να χρηματοδοτήσει τα πελατειακά ρουσφέτια των κολλητών και φίλων του.

– Το τρίτο που θα θυμόμαστε είναι για τη βαθιά προβληματική Συμφωνία των Πρεσπών. Ας πάει στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες και να εξηγήσει στους Μακεδόνες γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο καλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Το τέταρτο είναι ο απόλυτος ευτελισμός της πολιτικής ζωής, η κατάντια του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Όλα γίνονται για την καρέκλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.