ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β. Κικίλιας: «Οι Αθηναίοι νιώθουν απροστάτευτοι, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει»

Β. Κικίλιας: «Οι Αθηναίοι νιώθουν απροστάτευτοι, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει»

Με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρεται στα περιστατικά ανομίας στο κέντρο της Αθήνας και στρέφει τα «βέλη» του κατά της κυβέρνησης. Ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση προς την Όλγα Γεροβασίλη για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Ανεξέλεγκτη χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτησή του προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων το Σάββατο στο Α.Τ. Ακρόπολης.

«Οι Αθηναίοι νιώθουν απροστάτευτοι μπροστά στην ανομία, όμως η Κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει, όμηρος & προσκολλημένη στις γνωστές της ιδεοληψίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Αθηναίοι νιώθουν απροστάτευτοι μπροστά στην ανομία, όμως η Κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει, όμηρος & προσκολλημένη στις γνωστές της ιδεοληψίες.
Ερώτησή μου προς την Υπουργό Προστασίας Πολίτη, για την επίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΤ Ακροπόλεως. #Βουλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.