ΝΔ: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες ενόψει εκλογών – Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, στη Ρόδο ο Κ. Μητσοτάκης

ΝΔ: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες ενόψει εκλογών – Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, στη Ρόδο ο Κ. Μητσοτάκης

Σε προεκλογικό «πυρετό» βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία. Τα κορυφαία στελέχη του κόμματος θα πραγματοποιήσουν περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με στόχο να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Για μια καλύτερη ζωή». Στη Ρόδο θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την ανακοίνωση 12 νέων υποψηφιοτήτων για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, στην οδό Πειραιώς στρέφουν το ενδιαφέρον στις εθνικές εκλογές και προς τούτο ξεκινούν περιοδείες κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στην επαρχία.

Με συντονιστή τον γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη υποψήφιοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, γραμματείς και αναπληρωτές γραμματείς τομέων του κόμματος θα «τρέξουν» σ’ όλη τη χώρα, με έναν και μόνο στόχο: να πείσουν τους πολίτες ότι αξίζει να εμπιστευτούν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις προσεχείς εκλογές.

Τα στελέχη της ΝΔ θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και θα συμμετάσχουν σε θεματικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα της ΝΔ για την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική ασφάλιση. Έμφαση θα δοθεί, επίσης, σε ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ βασικός στόχος είναι να επικοινωνηθεί το πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο συνέδριο κι έχει τίτλο «Για μια καλύτερη ζωή» και το οποίο, όπως λένε στην οδό Πειραιώς, είναι πλήρες, κοστολογημένο κι απόλυτα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

Έμφαση δίνεται στις περιοδείες για ευνόητους λόγους μετά τη συμφωνία των Πρεσπών στη Βόρεια Ελλάδα. Οι εξορμήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου με επίσκεψη του Βασίλη Οικονόμου και του Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα. Η Νίκη Κεραμέως θα βρεθεί στις 22 Μαρτίου στη Λάρισα και στις 30 Μαρτίου στην Άρτα, ενώ ο Μάκης Βορίδης, θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου, το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου.

Τις δικές του περιοδείες συνεχίζει, εξάλλου, σε όλη τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταβαίνει στη Ρόδο. Αρχικά θα έχει συνάντηση με νέους εργαζομένους και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

Η χθεσινή, ωστόσο, ήταν μέρα συναίνεσης: αφενός διότι ο Αλέξης Τσίπρσς χαρακτήρισε ως ενδιαφέρουσα την πρόταση Μητσοτάκη για παροχή 2.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια, για κάθε παιδί που γεννιέται. Αφετέρου διότι ο πρωθυπουργός κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφωνούν ότι το δημογραφικό είναι βόμβα στα «θεμέλια» της Ελλάδας και γι’ αυτό πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικά για την υπόθεση του δημογραφικού, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε τέσσερις συγκεκριμένες κι απόλυτα υλοποιήσημες δράσεις. Είναι η μείωση του οικονομικού βάρους για την απόκτηση ενός παιδιού. Η στήριξη των εργαζόμενων γονέων, κυρίως των γυναικών, και των μεγάλων οικογενειών. Είναι, τέλος, η αντιστροφή του brain drain.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.