Κ. Σημίτης: Ομιλία στη Θεσσαλονίκη στο «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών»

Κ. Σημίτης: Ομιλία στη Θεσσαλονίκη στο «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών»

Ομιλία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Σημίτης τη Δευτέρα 18 Μαρτίου μετά από πρόσκληση της Κίνησης «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών».

«Τέρμα στην αποτελμάτωση» ο τίτλος της ομιλίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Καψής», προσκεκλημένος της Κίνησης «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών» την οποία συγκροτούν κυρίως (αλλά όχι μόνον) στελέχη του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, όπως γράφει η Voria.gr.

Η πρόταση προς τον πρώην πρωθυπουργό υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες από στέλεχος της Κίνησης, σε συνάντηση την οποία είχαν στην Αθήνα. Η αποδοχή της προκάλεσε κάποια έκπληξη καθώς ο Σημίτης είναι ιδιαιτέρως φειδωλός στις δημόσιες εμφανίσεις του. Συνηθίζει να εκφράζει δημόσιο λόγο μέσω των άρθρων και των βιβλίων του. Στη δε Θεσσαλονίκη έχει να μιλήσει σε δημόσια εκδήλωση περισσότερα από δέκα χρόνια.

Κάποιοι εντάσσουν την επανεμφάνιση Σημίτη στη συσπείρωση που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του Κινήματος Αλλαγής, εξ αιτίας της απόπειρας του ΣΥΡΙΖΑ να διεμβολίσει το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ. Θυμίζoυν μάλιστα, ότι και πριν από μερικές ημέρες η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Θεσσαλονίκη, είχε συγκεντρώσει πολύ κόσμο και μάλιστα είχαν εμφανιστεί και στελέχη τα οποία είχαν καιρό να εμφανιστούν σε τέτοιου είδους κομματικές συγκεντρώσεις.

Βεβαίως, πέρα από αυτήν τη διάσταση, η ομιλία Σημίτη θα έχει ενδιαφέρον και ως προς το περιεχόμενό της καθώς γίνεται σε μια κρίσιμη πολιτικά καμπή, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου, αλλά και ελάχιστο καιρό πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.