Κάτι συμβαίνει στην ΕΡΤ: Καβγάς μεταξύ νέας αρχισυντάκτριας και παλιάς δημοσιογράφο μετά την πρόσφατη «κλωτσοπατινάδα»

Κάτι συμβαίνει στην ΕΡΤ: Καβγάς μεταξύ νέας αρχισυντάκτριας και παλιάς δημοσιογράφο μετά την πρόσφατη «κλωτσοπατινάδα»

Μετά από τις μπουνιές των προηγούμενων ημερών ανάμεσα σε αθλητικούς συντάκτες, τώρα ήρθαν και τα… ξεμαλλιάσματα!

Όπως αναφέρει το irafina, πρωταγωνίστριες ήταν μια από τις παλιές καραβάνες στην Μεσογείων με μια νεόφερτη αρχισυντάκτρια, η πρόσληψη της οποίας είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Η κατάσταση ανάμεσα στις δυο κυρίες δεν έφτασε για λίγο στην επανάληψη του προηγούμενου επεισοδίου, ωστόσο τα «γαλλικά» έδιναν και έπαιρναν ανάμεσά τους.

Αιτία της έντασης, μεταξύ άλλων, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση καταβάλλει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές δυο ετών σε αυτούς που έκαναν την επανάστασή τους στην ΕΡΤOPEN και δεν δούλεψαν στη ΝΕΡΙΤ, με την υποχρέωση να επιστρέψουν την αποζημίωση. Δηλαδή τους δίνει κατά μέσο όρο περίπου 40-50.000 ευρώ και αυτοί επιστρέφουν πίσω 8-9000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχαμε «κλωτσοπατινάδα» μεταξύ αθλητικών συντακτών στην ΕΡΤ σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει.

Ασθενοφόρα, αίματα και περιπολικά είναι η εικόνα που επικρατούσε στην ΕΡΤ πριν λίγη ώρα στην απόλυτη ξεφτίλα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Μια συζήτηση με πειράγματα μεταξύ των δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Άλκη Πασαλίδη και Νίκου Γιαννόπουλου, εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με ξύλο και μπουνιές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.