ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σ.Θεοδωράκης για Εξάρχεια: «Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια»

Σ.Θεοδωράκης για Εξάρχεια: «Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια»

«Τα Εξάρχεια πρέπει να ξαναγίνουν γειτονιά» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκαν λιμενικοί το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «το γκέτο πρέπει να σπάσει» και κάλεσε τους υπουργούς του κ. Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Οι ένοπλες συμμορίες που έχουν ως ορμητήριο τα Εξάρχεια δεν απειλούν μόνο αστυνομικούς -τώρα και λιμενικούς- απειλούν και καταδυναστεύουν τους πολίτες. Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια. Τα Εξάρχεια πρέπει να ξαναγίνουν γειτονιά. Το γκέτο πρέπει να σπάσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/St_Theodorakis/status/1114100863193235456

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.