Ν.Ηλιόπουλος για Εξάρχεια: «Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα»

Ν.Ηλιόπουλος για Εξάρχεια: «Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του με την άποψη ότι τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε γκέτο, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές ότι η περιοχή αποτελεί άβατο, έπειτα και από την επίθεση στους Λιμενικούς.

«Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά με πολύ μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Δεν θα έλεγα γκέτο τα Εξάρχεια», δήλωσε στο Open TV ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. «Κάθε σαββατοκύριακο έχει 10.000-15.000 επισκέπτες. Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα», είπε ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος και συμπλήρωσε «Στις περιοχές γύρω από τα Εξάρχεια ανεβαίνουν τα ενοίκια λόγω του Airbnb. Υπάρχει σε αυτές τις περιοχές ένα παιχνίδι real estate που διώχνει τους κατοίκους».

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα είναι η ασφάλεια και η καθαριότητα. «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αισθάνεται φοβισμένος στην πόλη που ζει. Θέλουμε μια πόλη φωτισμένη. Οσον αφορά στην καθαριότητα, η Αθήνα δεν μπορεί να είναι καθαρή πόλη αν δεν μάθει να κάνει ανακύκλωση. Εχει τεράστιο πρόβλημα στη διαχείριση των απορριμάτων», τόνισε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Αθηναίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στο πώς δέχθηκε την πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα, για την υποψηφιότητά του. «Όταν μου έκανε την πρόταση ο Τσίπρας ήμουν τραυματισμένος στο πόδι στο ΚΑΤ. Μου είπε “Καλά πως κατάφερες και έσπασες το πόδι σου;” και του απάντησα “Σε κουτσό άλογο ποντάρεις”. Τελικά όλα καλά, και συμφωνήσαμε για να διεκδικήσω την δημαρχία της Αθήνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.