Α. Λυμπεράκη: « «Επιστρέφω στη Βουλή μαζί με… τις μαύρες τρύπες»

Α. Λυμπεράκη: « «Επιστρέφω στη Βουλή μαζί με… τις μαύρες τρύπες»

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα.», δήλωσε η Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία κατέλαβε την έδρα του Γιώργου Αμυρά στο Ποτάμι, μετά την παραίτησή του για να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ.

«Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει, με την ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων, για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ως υποψήφια σε κομματικό σχηματισμό κατέβηκε πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012, με το κόμμα της Δράσης του Στέφανου Μάνου, μετά την παραίτηση του οποίου τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος. Το 2014, αποχώρησε από τη Δράση και εντάχθηκε στο Ποτάμι όπου είχε εκλεγεί στη Β’ Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.