Σ.Κυμπουρόπουλος: «Με εξέπληξε η στάση Τσίπρα -Θα ρωτούσα τον Πολάκη…» (βίντεο)

Σ.Κυμπουρόπουλος: «Με εξέπληξε η στάση Τσίπρα -Θα ρωτούσα τον Πολάκη…» (βίντεο)

Για την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη, τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να στηρίξει τον υφυπουργό Υγείας και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ανέφερε πως νιώθει στεναχωρημένος, απογοητευμένος και όχι προσβεβλημένος από την επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας πως θλίβεται από το γεγονός ότι μία μικρή μερίδα ανθρώπων συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κατάσταση της αναπηρίας σαν κάτι ξένο προς την κοινωνία.

Ερωτώμενος σχετικά με το τι θα έλεγε στον Παύλο Πολάκη, αν τον είχε απέναντί του, ο Στέλλιος Κυμπουρόπουλος, απάντησε: «Θα έλεγα ένα «γιατί;», «γιατί θεωρείτε κύριε Πολάκη ότι αυτή η κατάσταση είναι ντροπή;». Όχι, έκανα χρήση μιας νομοθεσίας μέσω νόμιμης οδού και έχω την θέση επιμελητή β’. Το ότι καταλαμβάνω αυτή την θέση είναι η μικρή εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι το πως σηκώνομαι το πρωί από το αμαξίδιο, μπαίνω στο αμάξι… Ποιος οδηγεί; Ποιος με περιμένει στο νοσοκομείο έξω από την εργασία μου; Ποιος εργάζεται στο πλευρό μου και πως εγώ ξαναεπιστρέφω για να συνεχίσω την ζωή μου μετά την εργασία μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε και μόνο τότε, όταν το κοινωνικό κράτος τα δημιουργήσει. Τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ίσες ευκαιρίες. Ναι, μέχρι να κατακτήσουμε αυτή την διαδικασία, τα επιδόματα. Πρέπει να βλέπουμε τον στόχο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.