ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κ.Μητσοτάκης: Γιατί καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Π.Πολάκη

Κ.Μητσοτάκης: Γιατί καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Π.Πολάκη

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του για την πρόταση μομφής που καταθέτει το κόμμα του κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για όσα είπε για τον υποψήφιο για τις Ευρωεκλογές 2019, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «απασχολεί αρκετές μέρες την ελληνική κοινωνία». Ενώ ανέφερε ότι η πρόταση μομφής γίνεται «για τη χυδαία επίθεση ενός υπουργού της κυβέρνησης απέναντι σε έναν μαχητή της ζωής».

Στη συνέχεια σχολίασε ότι η «απάνθρωπη στάση ενός υπουργού υγείας δεν έχει προηγούμενο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός σπεύδει να καλύψει όλα αυτά αποκτά άλλη διάσταση. Αφορά το ήθος και το ύφος της εξουσίας»

Ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε ότι «καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη γιατί με την πολιτική του συμπεριφορά έχει υπερβεί κάθε πολιτικό και δημοκρατικό όριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.