ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Φίλης: «Ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος υπερασπιστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ»

Ν.Φίλης: «Ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος υπερασπιστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ»

Με προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζουν την προεκλογική τους καμπάνια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να εμφανίσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σαν σκληρό νεοφιλελεύθερο.

Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Νίκος Φίλης ο οποίος μιλώντας στο πρωινό του OPEN, υποστήριξε ότι “η πολιτική παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές, οι προτάσεις του για την ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμη και της υγείας, τον αναδεικνύουν ως τον καλύτερο υπερασπιστή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ”

Ο πρώην υπουργός πάντως αναφέρθηκε και στα θέματα ασφάλεια;ς και δημόσιας τάξης μετά την χτεσινή επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση που παρίστατο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εκτίμησε ότι η ΝΔ οδηγεί εκεί τη δημόσια συζήτηση επειδή έχει καταρρεύσει η ατζέντα της σε όλα τα άλλα θέματα και επιδιώκει να τρομοκρατήσει και να παίξει με τα αισθήματα φόβου των πολιτών.

“Τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας επί ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως υπάρχουν προβλήματα και γίνεται προσπάθεια. Οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών συγκεντρώσεων είναι απολύτως καταδικαστέες, όμως, δεν έχουν τέτοια κλιμάκωση, ώστε, να συνιστούν κεντρικό πολιτικό πρόβλημα, όπως υπαινίσσεται η ΝΔ” ανέφερε σημειώνοντας ότι “Δεν υπάρχει εικόνα Καμπούλ ή Αφγανιστάν στο κέντρο της Αθήνας, ούτε φοβούνται οι πολίτες να κυκλοφορήσουν, ενώ και στα Εξάρχεια όπου υπάρχει ειδικό πρόβλημα, λόγω των διασυνδέσεων του οργανωμένου εγκλήματος με ορισμένες μορφές αντεξουσιασμού, η Αστυνομία παρεμβαίνει και συλλαμβάνει εμπόρους ναρκωτικών”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ.Φίλης εμφνίστηκε ανενκτικός σε δράσεις όπως αυτές του Ρουβίκωνα αφου θεωρεί ότι “Τα τρικάκια και οι μπογιές δεν μπορούν να βαφτίζονται τρομοκρατικές ενέργειες”. Να ξέρουμε τι λέμε. Και επικαλέστηκε τις επιθέσεις εναντίον του Κοινοβουλίου για να καλέσει “τη ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσουν τις επιθέσεις βαριά οπλισμένων ομάδων εφόδου τραμπούκων και ακροδεξιών, που προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή μετά τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.