ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Στράτου: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευσαν τον Γιάνη – Εκείνος πήγαινε με πυρηνικά να διαπραγματευτεί και…»

Δ.Στράτου: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευσαν τον Γιάνη – Εκείνος πήγαινε με πυρηνικά να διαπραγματευτεί και…»

Αφού χαρακτήρισε ως «απόλυτο λάθος» τον συμβιβασμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, είπε στην εκπομπή One Talk πως ο Γιάνης Βαρουφάκης υπονομεύτηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα γεγονότα που ακολούθησαν το δημοψήφισμα και τη διαπραγμάτευση του 2015.

«Υπήρχαν και τα όπλα και η μελέτη και ο τρόπος αν είχαν παραμείνει ενωμένοι να είχε πετύχει» ανέφερε η κα Στράτου και συνέχισε, λέγοντας πως «αν μας είχαν πετάξει εκτός ευρώ θα τους είχε κοστίσει ένα τρισ. και μετά θα κινδύνευαν χώρες όπως η Ιταλία και τότε θα άρχιζε η αποδόμηση της Ευρώπης, οπότε εμείς λέμε ότι δεν συμφέρει κανέναν να πετάξουν την Ελλάδα εκτός».

Μάλιστα είπε ότι «κορυφαίοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευαν τον Γιάνη Βαρουφάκη, όταν αυτός ως υπουργός Οικονομικών πήγαινε να διαπραγματευτεί χρησιμοποιώντας πολύ βαριά όπλα, ως πυρηνικά».

Σύμφωνα με όσα είπε «όταν εκείνος προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει διαπραγματευτικά όπλα, πήγαιναν υπογείως και έλεγαν μην τον ακούτε δεν θα τον αφήσουμε να το κάνει αυτό».
Ερωτηθείσα για τα Μνημόνια κατέστησε σαφές πως «η χώρα όχι μόνο δεν βγήκε από το πρόγραμμα διάσωσης, αλλά αυτό έχει μονιμοποιηθεί έως το 2060», ενώ για τα μέτρα ελάφρυνσης είπε ότι «τα θεωρεί προσβλητικά για όλους τους ανθρώπους, καθώς και ότι την κάνουν έξαλλη». «Είναι σαν να σου κάνουν αφαίμαξη και να σου δίνουν πίσω ένα κομματάκι», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.